Uvjeti poslovanja

Izjava o ograničenju odgovornosti

ROTO-Grad d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internet stranici.

Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internet stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama.

Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem naših web stranica.

Korisnik je suglasan da niti jedan zaposlenik tvrtke ROTO-Grad d.o.o., kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ovih stranica ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internet stranice.

Izjava o sigurnosti

Pri plaćanju na web trgovini ROTO-Grad koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.

Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava.  Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Izjava o privatnosti

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posjetitelja web stranice ROTO-Grad i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite web stranicu ROTO-Grad i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete web stranice ROTO-Grad.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti web stranicu ROTO-Grad bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik.

Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo Vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo Vaše podatke:

Pružanje informacija Google Inc.

Google prikuplja informacije putem naše upotrebe usluge Google Analytics na web stranici ROTO-Grad. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Da biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, kako upotrebljava te informacije i kako kontrolirati informacije poslane Googleu, pogledajte stranicu partnera Googleovih pravila o privatnosti. Možete se isključiti iz usluge Google Analytics tako da instalirate sljedeći dodatak pregledniku: Google Opt-Out.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime i e-mail, te dodatno ako je navedeno: tvrtka i telefonski broj.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našim web stranicama i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz web stranicu ROTO-Grad i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite naše web stranice i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na povlačenje privole
  • pravo na podnošenje prigovora
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem kontakt forme na našoj web stranici. Također nas možete konktatirati i telefonom koji je naveden na web stranici ili putem slanja pošte na našu adresu koja je navedena na web stranici.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem web stranice ROTO-Grad, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.

Povrat i reklamacije

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor možete poslati putem pošte ili elektroničke pošte na adresu:
ROTO GRAD d.o.o., Vukovarska 6, 10310 Ivanić-Grad, Hrvatska ili na e-mail adresu: info@roto-grad.t-com.hr

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti u roku 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Dostava

Tvrtka Roto-Grad d.o.o. osim standardnog preuzimanje robe na našem skladištu nudi i mogućnost gratis dostave svih kupljenih proizvoda volumena od 3.000 L do 22.000 L u roku cca. maksimalno 20 radnih dana od datuma uplate.

Gratis dostavu vršimo sistemom zbirnog transporta u roku od 20 radnih dana od datuma uplate proizvoda.

Kupac uvijek ima mogućnost da sam preuzme robu o vlastitom trošku i vlastitim prijevozom na našem skladištu kada ga se obavijesti da je roba spremna.

Prilikom dostave kupac je dužan osigurati istovar. Za manje rezervoare dovoljna je ljudska pomoć a kod većih rezervoara potrebno je osigurati mehaničku/strojnu pomoć (bager, kran…)

Kupac (ili osoba koju ovlasti) je dužan biti prisutan prilikom dostave robe na gradilište i o okvirnom vremenu dostave će biti obaviješten dan do dva prije isporuke. U slučaju da se kupac ili ovlaštena osoba ne pojave na mjestu dogovorene dostave vozač će maksimalno čekati sat vremena od obavijesti da je stigao na odredište. Nakon isteka od sat vremena više neće biti u mogućnosti čekati i kupac će moći preuzeti robu na skladištu Roto-Grada d.o.o. u Ivanić-Gradu. Kupac u ovom slučaju može sam podići robu na našem skladištu o vlastitom trošku i vlastitim prijevozom.

Dostave za Dalmaciju južnije od Splita i otoke (gratis dostava je isključivo do trajektne luke na kopnu) se dogovaraju posebno van gore navedenih uvjeta.
Uplatom ponude kupac pristaje na gore navedene uvjete dostave.

Zakonski dvotjedni rok za odustajanje ne vrijedi za robu naručenu po narudžbi.

Uvjeti prodaje

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na web stranici ROTO-Grad. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih na web stranici (u daljnjem tekstu «robe») je ROTO-Grad d.o.o. Vukovarska 6, 10310 Ivanić-Grad, a Kupac robe je posjetitelj koji odabere barem jedan proizvod na web stranici, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

NARUČIVANJE
Roba se naručuje kontakt obrascem ili telefonskim putem. Kupac će po napravljenoj narudžbi elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi i dobiti ponudu za plaćanje.

PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti putem kreditnim karticama:
American Express, MasterCard, Maestro, Visa i Diners jednokratno

Za sigurnost plaćanja i Vaših podataka brine se CorvusPay. Plaćanje i autorizacija kreditnim karticama odvija se online u stvarnom vremenu. Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje preko interneta.

Plaćanje na rate

Kupcima nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Pošaljite nam upit za plaćanje karticama na rate za željeni proizvod i nakon generiranja ponude putem Corvuspay sučelja poslati ćemo Vam link na kojemu ćete izvršiti plaćanje.

Uvijeti korištenja

Korištenjem web stranice roto-grad.hr prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Sadržaj na web stranici roto-grad.hr osigurava tim tvrtke ROTO Grad d.o.o. i zaštićen je autorskim pravima.

Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na web stranici roto-grad.hr, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

Scroll to top