O nama

Roto je međunarodno poduzeće za proizvodnju proizvoda od plastičnih materijala sa sjedištem u Murskoj Soboti.

Zapošljava više  od 450 ljudi u 6 tvornica, koje se nalaze u 4 države. Konzorcij Roto je u godini 2017 ostvario prihod od 40 miliona €, pri čemu je 70% proizvoda izvezeno u 52 države.

Roto proizvodi više od 4.000 različitih proizvoda, među kojima je većina proizvedena postupkom rotomoldinga, po čemu se uvrštava u sami vrh vodećih proizvođača u Europi. Tradicija obiteljske tvrtke seže do godine 1948. Razvoj tvrtke pruža kontinuirane inovacije, nove tehnologije i materijale, koje ROTO razvija u znanstvenim institucijama, sveučilištima I drugim tvrtkama.

Grupe proizvoda s robnom markom Roto  su podijeljena u četiri  segmenta – proizvodi za gospodarstvo, vrt, sport i ekologiju. Upotreba naprednih kompozitnih materijala omogućava proizvodnju  kajaka,  kanua  te  drugih  plovila.

Proizvodnja proizvoda  po mjeri kupaca zadovoljava najšire potrebe različitih industrijskih sektora, kao što su građevinska, automobilska i nautička  industrija, aquakulturna i logistička poduzeća te proizvodi za poljoprivredne strojeve. Dodana vrijednost portfelja proizvoda predstavlja inovativni dizajn, korištenje naprednih i visokokvalitetnih materijala i moderne proizvodnje.

ROTO-GRAD d.o.o.
Vukovarska 6
10310 Ivanić-Grad – HR
OIB: 00669154579

Tovarna Černelavci

Slovenija Černelavci

Tovarna Puconci

Slovenija Puconci

Tovarna Pregrada

Hrvatska  Pregrada

Hrvatska  Ivanić Grad

Tovarna Srbija

Srbija  Alibunar

Tovarna Makedonija

Makedonija  Vinica

Scroll to top